21 Mayıs 2012 Pazartesi


Dağınık Tümcelerim Ölüyor Algısız Avuçlarımda!


Gülümsedim ve haziran koktu her yanım! İğde ağaçlarının kokusunu bilirimisin sevgili? Kokun öyle olmalıydı... D/uyuyormusun? İç duvarıma çarpıyor tümcelerin, bir göz iniyor  boylu boyunca, tüm benliğimde dokunuşunla titriyorum.
 
Kimi zaman yeni doğmuş bir bebek gibi, kimi zaman en derin aşk ateşi! Sevişmekde bi yere kadar sevgili! Hiç bir el kırık iki cümle kadar uçurmadı benliğimi, en sıcak dokunuşlarının kenarlarına yazdım gülümsemelerimi... Kızgınlıklarıma ve küfürlerime gelince, gece şahit. Allahsız dizeler .........! Ve işte yine diyorum küfür dediğin uyanınca başlıyor, fakat ne acıdır ki cinsiyet engeline takılıyor. İşte bunun içindir nefret ediyorum rahmimden!!! 
 
Her rıhtım nasıl denize yabancıysa, bende sana öyle yabancı kalıveriyorum bi anda. Üşüyorum diyorum yokluğunda, düşününce yeniden, yeniden ısınıyorum bir parça daha fazla diğerinden... Üstelik üşümenin ne olduğunu da anlatmıştım sana! Öylece büzerek dudağımı ağlamıştım sana, öpmemiştin dudağımı! Yetimlik dediğin gece başlıyor işte tam o anda... Öksüzlüğümü, kimsesizliğimi, sensizliğimi sanki doğuştan hissediyorum. Ki sende vurmuştun kimsesizliğime. Oysa kimse/sizliğime vursunlar istemiyordum, ama sen duymuyordun! 
 
Nasılsın desen bu gece ? Gibi gibiyim aslında (tek nokta)
Ne bıraktın bu gece avuçlarımda ay tozundan başka? Ki  "Aşk"ın fahişedir geceleri biliyorsun!
Suçlamaların gibi gibidir işte, hep üç noktası olmayan! Şimdi bir "oooffff" sıkıştırmak isterdim rastgele bir dizeye yada herhangi birine. Ruhunun ırzına geçmek için ve de ağla diye!
 
Can acısı nedir bilirmisin sevgili? Kesmek istersin, aç kalmak istersin ve çıplak tepeden tırnağa, ağlak... soluk soluğa boğmak! Ve sahiplik duygusuyla kör olmuş bir halde olduğun yerde öldürmek konusunda saçma bir dürtüye kapılmak!
Haziran damlıyor avuçlarıma sevgili, birazdan muson yağmurlarına babafingo bir yağmur bastıracak gibi... Diyorum ki sevgili; Üç noktası olmayanın masalı da olmaz... Ki sen anlamamaya meyilli, öylece durup bakacaksın. 
 
Sorular bitti,  cevaplar bitti. Sessizlik hakim şimdi...

3 yorum:

  1. Bunları size yazdıran kim merak ettim?

    YanıtlaSil
  2. Yazılar gerçekten harika..insan kendinden çok şey buluyo..bence daha fazla yazıp bunları bir kitapta toplamalısınız...Tebrikler tekrar..

    YanıtlaSil